Haber Giriş Tarihi : 22.02.2023 20.42 Haber Güncellenme Tarihi : 22.02.2023 20.42

Ankara, İstanbul ve yurdun birçok yerinde şubeleri bulunan vakfın yürüttüğü  ‘100 Bin Kişiye Kurtuluş Lokması’ etkinlikleri ilimizde sekizinci kez gerçekleşecek.

Vakıf basın biriminden yapılan açıklamada, kurucu Genel Başkan Erdal Doğan öncülüğünde oluşturulan bir heyetle deprem felaketinden etkilenen bölgelere ziyaretlerin yapıldığı belirtilerek bakliyat, giysi, konserve paketlerinin yanı sıra 6 adet küçükbaş kurbanlık hayvan bağışının yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada bugüne dek düzenlenen şükür lokması etkinlikleri ile 55 bin kişiye ulaşıldığına dikkat çekilerek, yaşanan ve yaşanacak olan doğal felaketlere atıfta bulunularak, ‘Bütün insanlığın kurtuluşu için dileğimiz; tüm canların lokmamızdan tatması, nasiplenmesidir’ denildi.

26 Şubat Pazar günü saat 12.00’de Bahçelievler Mahallesi Cumartesi Pazarı alanında yapılacak olan ‘Abdal Musa Kurtuluş Lokması’ etkiliğine ilişkin şu görüşlere yer verildi.

‘Değerli Çorumlular,

Ehlibeyt Kudret Dağı Vakfı Cem Evi tarafından düzenlenen Kurtuluş Lokması'nda buluşuyoruz. Yaşanan salgın, deprem ve yaşanacak sel, dolu gibi afetleri de daha az acıyla atlatmak temennisiyle küçükbaş hayvanların kurban edildiği Hızır ayında Abdal Musa Kurtuluş Lokmamıza hepiniz davetlisiniz. Bu lokmadan mümkün mertebe her canın tatması gerekiyor. Bizler tüm canlarımızı bu büyük organizasyon için Bahçelievler Mahallesi Cumartesi Pazarı Pazar Alanında 26 Şubat Pazar günü saat 12:00’de bekliyoruz’.