Barçın’ın acı haberi derin üzüntü ile karşılandı. Ali Barçın, 2 ay önce 23 Temmuz tarihinde babası Mustafa Barçın’ı 2018 yılında da kardeşi Müslüm Barçın’ı kaybetmişti.

AYDIN DEMOKRAT, YARDIMSEVER ..

Barçın’ın GATA’da bir süredir tedavi gördüğü ve bugün maalesef yaşama tutunamadığı öğrenildi. Üzücü haberi Tarhan Köyü Muhtarı Garip Özgür sosyal medya hesabı üzerinden ‘Bu güne kadar en çok zorlandığım paylaşım bu olacak. Çok çok ACI KAYIP. Köyümüzün yetiştirdiği aydın, demokrat, yardımsever insanını kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Devrin daim, mekanın cennet olsun, yattığın yerler incitmesin seni Ali komutanım. Anılarına saygıyla önünde eğiliyorum. Rahat uyu güzel insan, adamın hası’. İfadesi ile duyurdu.

GATA’DA ASKERİ TÖREN DÜZENLENECEK

Emekli Kurmay Albay, Ankara Etimesgut CHP Belediye Meclis Üyesi Ali Barçın’ın cenazesi yarın sabah saat 09.00 da Ankara GATA’dan askeri törenle alınarak 12.00 – 14.00 arası Çorum Tarhan Köyü’nde toprağa sırlanacağı açıklandı.

BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ

Umut Haber Gazetesi & Umut Radyo ailesi olarak  Çorum’un yetiştirdiği kıymetli değer Kurmay Albay, Ankara Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ali Barçın’a Tanrı’dan rahmet ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.