Haber Giriş Tarihi : 20.03.2023 17.01 Haber Güncellenme Tarihi : 20.03.2023 17.01

Önceki dönem Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayı oldu. Çorum’a hak ettiği yatırımları getirmek için aday adayı olduğunu açıklayan Orhan Ateş, "Çorum düsturuyla çıktığımız bu yolda ilk günkü heyecan ve azimle yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam etmek’ için aday olduğunu ifade etti.

GENÇLERİMİZE UMUT OLMAK İÇİN ADAY OLDUM

Ateş açıklamasında şu ifadelere yer verdi. ‘Adalet ve liyakati tesis etmek, gençlerimize umut olmak, işsizliği yoksulluğu ve yolsuzluğu sona erdirmek, peşkeş çekilen meraları, fabrikaları arazileri geri almak, haksızlıkların hukuksuzlukların hesabını sormak, herkesin alın terinin karşılığını alabildiği bir düzen yaratmak için Çorum’a hak ettiği yatırımları getirmek için mensubu olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adaylığı müracaatımı yaptım".

ATA’NIN HUZURUNDA AÇIKLAMAYI UYGUN BULDUM

Adaylığını Anıtkabir'de çektiği bir video ile duyuran Orhan Ateş, "Milletimiz acı çekerken Aday adaylık açıklamamı kameralar önünde miting havasında çoşkulu törenlere dönüştürerek yapmayı içime sindiremedim. Bu nedenle millet vekilliği aday adaylığımı ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda açıklamayı uygun buldum. Başlıyoruz" açıklamasında bulundu.

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Umut Haber & Umut Radyo ailesi olarak Oğuzlar önceki dönem belediye başkanı Orhan Ateş'e milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarılar diliyoruz.